Over mij

" Laat je lichaam en geest tot rust komen en geniet van een welverdiende behandeling "

Mijn naam is Esther Datema en sinds 2017 werkzaam als masseuse. Masseren heb ik altijd erg leuk gevonden en hoe mooi is het dan als je daar je beroep van hebt mogen maken. Naast de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd, zoals opleiding voor sportmasseur, bindweefsel massage, triggerpointmassage etc, heb ik ook sinds enige tijd ervaringen opgedaan met het werken als masseuse in een saunacomplex.

Het werken met mensen vind ik elke dag weer een feestje. Het mogen bijdragen aan het welzijn van mijn klanten geeft mij enorm veel voldoening en energie.

Esther Datema

Eigenaresse

Maak nu een afspraak en geef jezelf de aandacht die je verdient

Massagesalon Estara

Haal het maximale uit je lichaam met onze sport- en ontspanningsmassages.

ERVARINGEN

Esther is een echte aanrader voor massages. Een vriendelijke, spontane en rustige vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Massages zijn top! Waar nodig pakt ze de spieren goed aan maar laat je ook zeker ontspannen tijdens de massage. Een echte aanrader dus!

Estara massage
Sebine
Gemasseerd worden door Esther is hemels. Ze weet precies je zere plekken te vinden en te masseren. Daardoor gaat het daarna veel beter. Ze sluit ook altijd af met iets fijns. Ze is een goed, lief en fijn mens die heel goed weet wat ze doet. Een vakvrouw. Zeker een dikke aanrader.
Estara massage
Tamara
Esther ervaar ik in haar vak als masseuse als zeer bekwaam en deskundig. Zij onderhoudt met regelmaat de spieren van mijn nek, schouders en rug. Daar heb ik veel baat bij. Verder ervaar ik Esther als een zeer prettige persoonlijkheid. Heel fijn.

Estara massage
Ina

ESTARA

Haal het maximale uit je lichaam met onze sport- en ontspanningsmassages.

Laat je lichaam en geest tot rust komen en geniet van een welverdiende behandeling.

Maak nu een afspraak en geef jezelf de aandacht die je verdient.

06-33053442